DORPSRAAD EERBEEK & HALL

Bestuur

De Dorpsraad Eerbeek – Hall is een stichting. Dit betekent dat de Dorpsraad geen leden heeft. De Dorpsraad wordt geleid door een bestuur. Het bestuur bestaat momenteel uit 6 mensen. De huidige bestuursleden zijn:

hannie
Hannie Elfrink

Dag lezer,

Tja, wat is interessant om te weten van mij, als lid van Dorpsraad Eerbeek-Hall?

De Dorpsraad is een stichting zonder winstoogmerk en heeft als doel om de leefbaarheid van de inwoners van Eerbeek en Hall te behouden en waar nodig te verbeteren.

Omdat ik sedert 1989 in Eerbeek woon ervaar ik effecten op leefbaarheid ook regelmatig zelf. Mijn naam is Hannie Elfrink en ik startte destijds als lid van Wijkraad Werfakker. Door samenvoeging gingen wijkraden op in de gezamenlijke Dorpsraad. Dat was een goede stap.

Ik werk part-time, houd van reizen, woon aan de Derickxkamp en geniet van mijn tuin en het feit dat ik zowel dichtbij het Webersbos woon als het centrum.

Inwoners transparant over hun belangen te laten informeren, te laten meepraten, meedenken en meebeslissen vind ik belangrijk. Op deze wijze kunnen we samen komen tot de meest wenselijke en haalbare uitkomsten.

Klaas Wensink, gepensioneerd melkveehouder.

Dorpsraad Eerbeek-Hall 2e voorzitter

Gemeente Brummen;

• Verkeersveiligheids commissie
  • Regelmatig bezoeken
  • Forum vergadering
  • Regelmatig bezoeken
  • Raadsvergaderingen
  • Werkgroep AED en STAG

Stichting Hall Leeft;

• Werkgroep Hall Bouwt

Coördineren en meewerken;

• Vlaggen in de Kerktoren van Hall
  • Plaatsen Kerstbomen in Hall
  • Wandelpadenproject, ism John van Unen
  • Wheme bestuur ism John van Unen
Klaas Wensink
Vice-voorzitter
mark
Mark Holtslag
Penningmeester

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij het ministerie van Defensie, Koninklijke Landmacht als officier in de logistiek.

Ik ben woonachtig in Hall, ben getrouwd en heb twee dochters. Naast de algemene dorpsraad zaken gaan mijn interesses uit naar landschap en biodiversiteit.

Zoals bijvoorbeeld inpassing van zonneparken en windmolens in onze omgeving maar ook herinrichten waterhuishouding rondom Hall.

Op kleinere schaal hebben we met de dorpsraad een wilde bloemenstrook opgezet naast de Hallsekerk en zijn we bezig met een zwaluwtil in Hall

Naast de dorpsraad ben ik actief in de stichting Hall Bouwt die op eigen initiatief bezig is met het realiseren van 24 woningen in Hall.

Mijn naam is Gees Borneman en woon sinds 1971 in Eerbeek, eerst op de Noorder Enk en vanaf 1980 aan de Volmolenweg.

Het dorp Eerbeek had indertijd een aantal wijkraden en ik werd lid van de Wijkraad Eerbeek Oost (de Eerbeekse Enk).

Omdat de belangen en werkwijzen elkaar overlapten en aanvulden werd besloten de wijkraden samen te voegen en met de dorpsraad uit Hall ontstond toen Dorpsraad Eerbeek – Hall.

In het verleden heb ik veel gekampeerd eerst met een vouwwagen, daarna lange reizen gemaakt met een caravan, een mooie old-timer, en als het even kan, wordt die ook nu nog gebruikt.

Steevast gaat dan mijn hondje Doortje mee, een vrolijke, waakzame, maar zeer lieve Jack Russel.

harriet
Harrïet Hendriks
Wim Blom
Bestuurslid

Mijn naam is Wim Blom sinds 2017 lid van de dorpsraad Eerbeek-Hall.
Ik ben in 1953 geboren en heb mijn hele leven in het buitengebied van Eerbeek gewoond, ben getrouwd en heb 3 kinderen en zeven kleinkinderen.

In mijn werkzame leven was ik landmeter bij het Kadaster en nu besteed ik mijn tijd aan chauffeur buurtbus, mountainbiken, huis en tuin en allerlei zaken voor de dorpsraad.

Een specifieke taak binnen de dorpsraad heb ik niet, maar ik probeer me in te zetten voor allerlei voorkomende taken.

De motivatie om mij in te zetten voor de dorpsraad is om samen met de andere dorpsraadsleden proberen een invulling te geven aan allerlei zaken die betrekking hebben op onze woon- en leefomgeving.

Om dit te doen met alle informatie die er voor handen is en voor alle standpunten oog proberen te hebben, geeft mij veel voldoening.
Kortom ik voel me een betrokken Eerbekenaar en wil dit nog in een lengte van jaren zijn.

Mijn naam is Harriet Hendriks.

Met ons gezin wonen we in Hall.

Ons gezin bestaat uit vier personen; mijn man en ik en onze twee dochters.

Sinds 2007 ben ik een van de leden van de dorpsraad Eerbeek – Hall.

harriet
Harriët Hendriks